Packaging design

Dizajn ambalaže jedan je od ključnih faktora uspeha proizvoda na savremenom tržištu. Senso grafički tim, koji poseduje značajno iskustvo u dizajnu pakovanja za različite robne kategorije, svakom novom proizvodu pristupa kao posebnom projektu. Kreiramo vizuelno atraktivnu ambalažu, koja prolazi put od istraživanja tržišta, dizajniranja i testiranja koncepta do praćenja i korekcije štampe.

Print

Iako u vremenu digitalnih tehnologija, adekvatan grafički dizajn uz kvalitetne oglase i štampane materijale neizbežan je segment svake ozbiljne marketing strategije. Produkcija štampe za nas podrazumeva kreiranje materijala koji snažno komuniciraju sa publikom, stvarajući celovitu i snažnu sliku brenda.

Brand Management

Spajajući umetnost, komercijalnu produkciju i marketing, pažljivo odabranim metodama stvaramo sliku vašeg poslovanja – kreiramo brendove. Da bi proizvod ili usluga postao brend, neophodan je kontinuitet i kvalitet komunikacije, koja je usmerena na pravo mesto i u pravo vreme. Senso prati brendove od kreiranja osnovnog identiteta kompanije preko dizajna svih oblika marketinških komunikacija.

Photography

Kvalitetna produkcija i postprodikcija fotografije esencijalna je za većinu oblika marketinških komunikacija. Svaka kompanija neguje drugačiji identitet i zahteva specifičnost vizuelnog stila u svim oblicima komunikacija. Sarađujući sa vrhunskim fotografima, kreiramo izvrsne fotografije koje govore sliku brenda.

Digital

Živimo u digitalnom svetu – komunikacija sa savremenom publikom ne postoji bez prisustva u novim medijima. Naš tim dizajnera i programera stvara efikasno i efektivno prisustvo brendova na Internetu, društvenim mrežama, mobilnim uređajima, e-mail kampanjama.